top of page
Search

Néhány piacon csak e-SIM-es Apple okostelefon jöhet

Az amerikai vállalat következő generációs készülékei a legújabb hírek szerint egyes piacokon csak e-SIM-es kiadásban érkezhetnek majd meg. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.


Az Apple valamikor szeptember elején leplezheti majd le az iPhone 14-es szériát az eddig megjelent információk szerint. Már elég sok információ kiszivárgott a készülékekről, de most tovább bővült az, amit tudunk. A napokban megjelent hírek szerint egyes piacokon lehetséges, hogy csak e-SIM képes iPhone 14-es okostelefon lesz kapható.

Az e-SIM szolgáltatás már egy ideje elérhető már a magyar piacon is, de leginkább az okosóráknál használják, hiszen a legtöbb okostelefon DUAL SIM képes, kivéve az iPhone okostelefonok. Az e-SIM itthon már a fő szolgáltatóknál elérhető, különböző minőségben.iPhone eSIM


Állítólag az Apple idén az iPhone 14-es sorozatot egyes piacokon már csak e-SIM képes kiadásban fogja kiadni, legalább is a forrás szerint. Persze itthon ez nem várható, sőt a legtöbb piacot ez nem fogja érinteni, hiszen valószínűleg először le akarják tesztelni a működőképességet. A forrás szerint a cég már több nagy amerikai szolgáltatót is felkeresett, hogy ezekre a telefonokra számítsanak a megjelenés után.


Ha szeretnél csökkenteni a költségeiden, és eSIM-et használni előfizetésedhez, csatlakozz a BestFleet hálózatához még ma!


+36204449999

Ha mobil előfizetés, akkor BestFleet.hu

Comments


bottom of page