top of page

Korlátlan mobilnet minden ügyfelünknek ingyen

Korlátlan Yettel mobilnet 06.20-án


A Yettel célja, hogy ügyfelei szabadon és gondtalanul tesztelhessék a korlátlan mobilnet-élményt, ezért a mobiltársaság hivatalos előhívó számával azonos dátumon, 06.20-án egy napra lekapcsolja az adatforgalmi számlálókat és korlátlan, díjmentes belföldi mobil internettel lepi meg ügyfeleit.

A díjmentes korlátlan belföldi mobilinternet automatikusan jár 2024. június 20-án 00:00-tól 23:59-ig – lényegében az aznapi adatforgalom nem fogyasztja az előfizetők belföldi adatkeretét. A promóció minden ügyfelünkre érvényes, aki a Yettel hálózatát használja!


Lefedettség


Több mint kétéves program keretében teljes mértékben megújította mobilhálózatunkat, ami nem csak a már elterjedt 4G technológia kapacitását növelte meg, hanem lehetővé tette a jelenlegi legmodernebb 5G bevezetését is. A technológia a Yettel folyamatosan bővülő 5G-hálózatán mára országosan több mint 900 bázisállomáson érhető el.

A Yettel a díjmentes és korlátlan mobilinternetet 5G-hálózatán is biztosítja, ami a díjmentes naptól függetlenül is minden Yettel ügyfél számára elérhető, ha rendelkezik ehhez megfelelő készülékkel, és 5G-lefedettségi területen tartózkodik, ami ezen a lefedettségi térképen ellenőrizhető. A mobilinet sebessége pedig meg fog egyezni az érintett ügyfeleink tarifacsomagjának megfelelő sebességgel.


További infók


A díjmentes mobilnetet azok a Yettelesek is igénybe tudják venni, akiknek nincs adatkerete.

További információ a promóció részleteiről: https://www.yettel.hu/adat-korlatlansag-napja

További információ:

“Szeretnénk, hogy ügyfeleink szabadon és gondtalanul tesztelhessék a korlátlan mobilnet-élményt, ezért 06.20 – án lekapcsoljuk az adatforgalmi számlálót, hogy szabadon, díjmentesen élvezhesd a korlátlan mobilinternetet. 

A korlátlan belföldi mobilinternet automatikusan jár Ügyfeleinknek!


A díjmentes és korlátlan mobilinternetet 5G-hálózaton is biztosítjuk, ami a díjmentes naptól függetlenül is minden Yettel ügyfél számára elérhető, ha rendelkezik ehhez megfelelő készülékkel és 5G-lefedettségi területen tartózkodik, ezt ezen a lefedettségi térképen ellenőrizheted. 

Az adatforgalmazás ezen a napon is a tarifacsomagban meghatározott sebességen vehető igénybe. 


A díjmentes mobilnetet azok a Yettelesek is igénybe tudják venni, akiknek nincs adatkerete.

Még több infó: ide kattintva!


Korlátlan internet
Korlátlan mobilnet

Lefedettségi információ a korlátlan böngészéshez: itt!


Tarifacsomagjainkat pedig itt találod: www.BestFleet.hu



Comments


bottom of page