top of page

Üdvözlünk a BestFleet flottában!

 
 

AHOY!

 
 
 
 

Köszönjük, hogy minket választottál a szolgáltatódnak! Már csak néhány lépés választ el attól, hogy Te is csatlakozz a BestFleet flotta verhetetlen áraihoz. 

Készen állsz?

BestFleet.png

Mi következik most?

Az alábbi útmutató segítségével könnyedén és gyorsan szerződést köthetsz velünk. Csupán 5 lépés, és már élvezheted is flottás szolgáltatásainkat!

megrendeles-ikon-1.png
megrendeles-ikon-2.png
megrendeles-ikon-3.png
megrendeles-ikon-4.png
megrendeles-ikon-5.png
1
 
ADATELLENŐRZÉS
 

Először megvizsgáljuk az általad megadott adatokat. Nyugi, ha mindent helyesen adtál meg, ezzel nem lesz gond.

2
 
SZERZŐDÉSTERVEZET
 

Ha mindent rendben találtunk, elküldjük neked a kapcsolattartói e-mail címedre a szerződéstervezetet, valamint a csatlakozáshoz szükséges fizetési kérelem linkjét. Az ügyintézési díj 5.000 Ft + ÁFA (bruttó 6.350 Ft) / hívószám. ( nem visszatérítendő )

3
DÍJFIZETÉS

Gondosan olvasd át a szerződést. Ha mindent rendben találsz, kattints az e-mailben kapott MyPOS fizetési kérelem linkre, és fizesd be az ügyintézési díjat. A MyPOS egy megbízható és biztonságos, 3D Secure fizetési megoldás.

4
SZERZŐDÉS HITELESÍTÉSE

A sikeres befizetés után rendszerünk néhány percen belül automatikusan megküldi neked a számlát a befizetett összegről, valamint a végleges szerződést. Ezt digitálisan kell hitelesítened a SignRequest.com digitális aláíró felületén keresztül a mobilszámoddal. ( Magyar nyelven is használható az oldal )

5
SZÁMHORDOZÁS

Ha eddig nem Yetteles voltál, megkérünk majd, hogy hordozd át a hívószámodat a Yettel hálózatára, hogy elvégezhessük a flottába léptetésedet. Ennek átfutási ideje a sikeres számhordozást követően 15 nap.

A számhodozás is egyszerű lesz: Bármelyik Yettel üzletbe bemehetsz és csak kezdeményezned kell a számhordozást egy hűség nélküli, lakossági előfizetésbe, vagy kártyás csomagba addig, amíg nem kerül be a hívószámod a flottába.

Nagyon fontos: Hűség nélküli tarifacsomagot válassz, különben nem kerülhetsz be a flottába!

Ha elakadsz, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

New Project (4).png
bottom of page