top of page
Search

Tanítók és tanárok jelentkezését várja a Vodafone, digitális kalandjátékot kell készíteni

Kalandjáték-készítő pályázatot hirdetett meg a Vodafone Magyarország Alapítvány az ország egyik legnagyobb digitális pedagógiai eseményére.


A Digitális Témahét apropóján meghirdetett pályázatra tudásfejlesztő digitális társasjátékkal lehet nevezni, melynek elkészítése, valamint maga a játék is a digitális térben történik. Fontos kritérium továbbá, hogy a pályamunkáknak legalább három iskolai tantárgy anyagához kell kapcsolódniuk, de annak témáját és kivitelezését a szervezők a diákok és pedagógusok kreativitására és innovatív gondolkodásmódjára bízzák.

A szervezők a versenyre az itt bemutatott NetGuruhoz hasonló társas- illetve kalandjátékokat várnak.



Vodafone Magyarország Alapítvány
Vodafone Magyarország

A részletes kiírásból kiderül, hogy a pályázatra három különböző kategóriában – 1-4. osztályban tanítók, 5-8. osztályban tanítók, 9-12. osztályban tanítók – nevezhetnek a programban részt vevő iskolák pedagógusai. A legjobb kalandjátékot készítők mindhárom kategóriában 3D nyomtatót és 3 tekercs filamentet nyerhetnek iskolájuknak, a legjobb pályamunkákat benyújtó pedagógusokat pedig egy-egy prémium kategóriás tablettel is jutalmazza a Vodafone Magyarország Alapítvány.


+36204449999

hello@BestFleet.hu

Magyarország legjobb percdíjait itt találod!

bottom of page