top of page
Search

Korlátlan mobilnet?

A mai világban gyakran hallani azt, hogy korlátlan internet van az előfizetésen. Sőt, szlenggé vált, hogy csak akkor szabad szerződést kötni, ha a tartalmaz a havidíj korlátlan mobilnetet.


Ügyfeleink nagy százaléka így kéri a csomagját, mondván, hogy nagyon-nagyon sokat használják. De nézzünk kicsit a dolgok mögé.


Jelenleg, 2024. áprilisában a korlátlan internet szolgáltatásunk havidíja nem éri el a 4.000 Ft-ot bruttóban, melyet 5%-os ÁFA terhel. Egy 50 GB-os internet szolgáltatás havidíja ennél picit magasabb, mivel hozzá kérhető havi 571 F-t-ért adatmegosztó kártya. ( igen, ezért kedvezőbb a korlátlan mobilnetünk jelenleg )



Korlátlan net, mobilnet
Korlátlan mobilinternet


Ennél kicsit kevesebb, sőt, fele annyi a 24 GB-os internet, mely 2.500 Ft alatt van. 24 GB-ból elég sok Netflix-es filmet streamelhetünk, chatelhetünk, videóhívásozhatunk, azonban nem lenne elég:


  • Home-officeban hotspot használatra

  • Nyaralóban folyamatos megosztásra


De elég lenne egy átlagos felhasználónak, hiszen egy átlag mobilnet user nem használ fel többet 15 GB-nál.


Nem mondjuk azt, hogy mi vagyunk a legjobb mobil flotta, és azt sem, hogy miénk a legolcsóbb mobil flotta. De biztos vagy benne, hogy találsz korlátlan internet szolgáltatást 4.000 Ft alatt a mobilodra? :)


+3618089898

bottom of page