top of page
Search

Mi a számhordozás? És hogyan esszük?

Kicsit félrevezető a cím, tudjuk. :)


Érdemes kicsit tisztába tenni, hogy pontosan mit nevezünk is mobil számhordozásnak.

Gyakran kapjuk Ügyfelektől azt a kérdést, hogy lehetséges-e a számhordozás, tehát a hívószám megtartása, amennyiben a flottába szeretné beléptetni a telefonszámát.



Mi volt az első mobilszámod? Számhordozás egyszerűen
Mi volt az első mobilszámod?


Erre szinte azonnal rávágjuk, hogy természetesen igen, a flottába való számhordozás abszolút lehetséges, sőt, mobil flotta üzemeltetőként abszolút örülünk is ennek.

Miért? Azért, mert az a legjobb Ügyfél, aki fizeti a számláit. És aki a számát meg akarja tartani, annak fontos, hogy később is megtalálják a barátok / ügyfelek, ez a típusú Ügyfél pedig fizetőképes. Ha nem lenne az, akkor nem érdekelné a régi száma, és azt sem érdekelné, ha új számot kapna.


Szóval: Számhordozásnak az minősül, amikor úgy akarjuk átvinni a mobilszámunkat a szolgáltatóhoz, hogy az abban a pillanatban egy másik mobil szolgáltatónál van.

Pl. Amennyiben hozzánk, a Yettel flottánkhoz szeretnél csatlakozni, abban az esetben beszélhetünk számhordozásról, ha itt van a telefonszámod:


- DiGi stb..


Tévképzet tehát az, hogy amennyiben szolgáltatón belül szeretnél a flottába léptetni egy telefonszámot, számhordozásnak hívjuk. Az szám megtartással történő átírás, azaz ügyfélszám váltás. ( ezt nem is preferáljuk )


Bízunk benne, hogy segíthettünk egy kicsit tisztába tenni ezt a kérdést! :)


Amennyiben megjött a kedved a számhordozáshoz, és spórolnál az előfizetéseden, itt az alkalom, hogy csatlakozz hozzánk!

Hozdd a számod, és élvezd a kedvezményeket akár már holnap!



+3618089898


bottom of page