top of page
Search

Tarifacsomagváltási lehetőségek olcsóbb mobiltarifára

Gyakran felmerül kérdés, hogy BestFleet mobil flottásként milyen lehetőségeid vannak, amennyiben a megváltozott hívásszokásaid okán tarifacsomagot kell váltanod.



Olcsóbb tarifacsomagok
Mobi flotta

Elképzelhető, hogy munkahelyet váltottál, vagy csak elköltöztél egy olyan ingatlanba, ahol hotspotként ( wifi routertként ) szeretnéd használni mobiltelefonod, és a benne lévő flottás előfizetésed!


Van egy jó hírünk!


Amennyiben Takarékos, Végtelen, vagy Korlátlan nemzetközi csomagot választasz, úgy havonta egyszer, számlazárásonként díjmentesen van lehetőséged tarifacsomagot, vagy internet szolgáltatást módosítani!

Ez azt jelenti, hogy ha huzamosabb ideig tartózkodsz Wifi közelben, csökkentheted az internet tarifád keretét, de nyáron, utazások alkalmával bátran növelheted az adatkereted, és később újra csökkentheted azt belátásod szerint.


Szintúgy, ha olyan időszakodban vagy, amikor nem csak a családtagokkal beszélsz, hanem flottán, illetve hálózaton kívülre is sokat indítasz hívást, majd ez 180 fokos fordulatot vesz, visszaválthatsz percdíjas csomagodra szabadon, kötbérmentesen.


A legjobb mobil flotta nem azért a legjobb, mert a legolcsóbb, hanem számos kritériumnak kell még teljesülnie:


  • Szakértő mobil flotta ügyfélszolgálat

  • Elérhető mobil flotta ügyfélszolgálat

  • Rugalmas tarifacsomag kondíciók

  • Tartósan alacsony mobil tarifák


Ha úgy érzed, ránk bíznád az előfizetésed kezelését, és a költségeid csökkentését, állunk rendelkezésedre!


Írj nekünk, vagy hívj!


+3618089898


Ha olcsó mobil tarifát keresel, akkor BestFleet




bottom of page