top of page

Rendelj adatmegosztót előfizetésedhez

Az Adatmegosztó SIM szolgáltatással megoszthatod a tarifacsomagodban foglalt adatmennyiséget a készülékek között, így egy előfizetéssel egyszerre internetezhetsz telefonodon és laptopodon, vagy tableteden.


Az Adatmegosztó SIM kizárólag aktív állapotú (azaz nem korlátozott, felfüggesztett vagy szüneteltetett ) tarifákra vehető igénybe, azonban azon szolgáltatásokra vagy tarifacsomagokra nem, amelyek korlátlan általános felhasználású belföldi adatforgalmi keretet tartalmaznak, továbbá azokra sem, melyek esetében az Adatmegosztó SIM használatát az adott tarifa/szolgáltatás igénybevételi feltételei között kizártuk.Yettel adatmegosztó SIM
Yettel adatmegosztó


Rendeld meg, és kapsz egy extra SIM kártyát, amellyel megoszthatod a tarifába foglalt adatkeretet!

Miért jó ez Neked?

 • Jobban ki tudod használni az előfizetésedhez járó adatforgalmat

 • Egyszerre, párhuzamosan használhatod a 2 készüléket

 • Akár egy másik felhasználóval is osztozhatsz az interneten

 • az Adatmegosztó kártyával SMS üzenet küldhető belföldre és nemzetközi hálózatba

Díjak

 • SMS-küldés díja bármely belföldi hálózatba: 28,50 Ft

 • SMS-küldés díja nemzetközi hálózatba: 67 Ft

Minden Törzskártyához legfeljebb egy Adatmegosztó SIM tartozhat. Amennyiben az Adatmegosztó bármilyen okból megszüntetésre kerül, az Adatmegosztó az adott Törzskártyához egy éven belül nem rendelhető meg újra.

Az Adatmegosztó SIM önállóan, számlás előfizetés nélkül nem vehető igénybe.


Fontos tudnivalók

 • A Törzskártya adatmennyiségének közös felhasználása kizárólag belföldön lehetséges, amennyiben mind a Törzskártya, mind az Adatmegosztó aktív.

 • Adatforgalom bonyolítására mindaddig van lehetőség, amíg a Törzskártyához tartozó adatmennyiség el nem fogy.

 • A Törzskártya adatmennyiségét a két SIM kártya akár egyidejűleg is igénybe veheti. Az adatmennyiség igénybevételi feltételeit (korlátok, lassítás, stb.) a Törzskártyára vonatkozó szabályok, valamint az esetlegesen hozzá megrendelt mobil internet szolgáltatás vagy adatjegy felhasználására vonatkozó szabályok határozzák meg.

 • Az Adatmegosztóval felhasznált adatmennyiség a Törzskártyában foglalt belföldi adatmennyiséget csökkenti. Amennyiben a Törzskártyához újabb adatmennyiséget tartalmazó szolgáltatást rendelsz meg, abban az esetben ez az adatmennyiség is megosztásra kerül(het) az Adatmegosztóval.

 • Az Adatmegosztóval a Törzskártya forgalmától függetlenül kezdeményezhető roaming adatforgalom és küldhető SMS (abban az esetben is, ha a Törzskártya passzív állapotú, ellenben az Adatmegosztó aktív). Barangolás során az Adatmegosztóval külön díjak mellett lehetséges az adatforgalmazás. Az 1-es roaming díjzónában az Adatmegosztó SIM-mel nem lehet igénybe venni roaming adatszolgáltatást.

 • Az Adatmegosztó és a Törzskártya díjai és forgalma egy számlában kerülnek kiszámlázásra ,így azok kizárólag egyazon Előfizetőhöz, azonos név és cím alá tartozhatnak. A számlán, illetve a hívásrészletezőben kizárólag a szolgáltatás havidíja, a küldött SMS-ek és roaming adatforgalom szerepel az Adatmegosztóhoz tartozó hívószám alatt.

 • A adatforgalom felhasználásáról szóló értesítéseket a Szolgáltató a Törzskártyára küldi. Az adatforgalmazás állásának lekérdezése a Törzskártyáról történhet.

 • Az Adatmegosztó nem alkalmas normál hanghívások igénybevételére.

További információk:

 • Amennyiben a Törzskártya bármilyen okból korlátozásra kerül, abban az esetben az Adatmegosztó 3 munkanapon belül szüneteltetésre kerül. Ezen időtartam alatt a szolgáltatás egyikkel sem vehető igénybe. Amennyiben a Törzskártya korlátozása feloldásra kerül, 3 munkanapon belül az Adatmegosztó is újra aktív lesz és ismét elérhetővé válik a Törzskártyához tartozó adatforgalom.

 • Amennyiben a Törzskártya és az Adatmegosztó egyidejűleg kerül korlátozásra, akkor a szolgáltatás egyikkel sem vehető igénybe és a korlátozás általános szabályai az irányadóak.

 • Az Adatmegosztó korlátozása nem érinti a Törzskártya igénybevételét.

 • A magas forgalom összeghatára, valamint a Netroaming figyelő szolgáltatásban meghatározott limit a Törzskártyára és Adatmegosztóra külön-külön kerül meghatározásra.

Amennyiben a Törzskártya bármilyen okból megszüntetésre kerül, vagy olyan tarifacsomagra váltasz, amihez nem lehet igénybe venni az adatmegosztó kártyát, úgy nyilatkoznod kell, hogy valamely más név (és számlázási címed) alatt lévő, alkalmas előfizetéshez kapcsolod hozzá (új Törzskártya) az Adatmegosztót (mely esetben megtartja járulékos, kiegészítő jellegét), vagy átváltod a Yettel valamely értékesítés alatt álló, ÁSZF-ben szereplő publikus számlás mobilinternet tarifacsomagjára (mely esetben megszűnik a járulékos, kiegészítő jellege és önálló előfizetéssé válik), vagy megszünteted az Adatmegosztó szolgáltatást. Amennyiben legkésőbb a megszüntetéstől számított 14 napon belül nem rendelkezel az Adatmegosztóról, a Yettel azt úgy tekinti, hogy ráutaló magatartással az Adatmegosztó megszüntetését szeretnéd, és azt a megszüntetéstől/letiltástól számított 15. napon megszünteti.


+36203335390

hello@BestFleet.hu

Comments


bottom of page