top of page
Search

A DINAMIKUS SZIGET NAGYON MENŐ, MÁR 1 MILLIÓ LETÖLTÉSNÉL JÁR A DYNAMICSPOT

Az Androidhoz készült Dynamic Island klónt már több mint 1 millióan telepítették telefonjaikra.


Szinte elkerülhetetlen: az Apple bemutatja következő iPhone-ját, és az okostelefon-rajongók rátalálnak új megszállottságukra. Idén minden a Dinamikus Szigetről szólt. Ahelyett, hogy a hatalmas bevágást egyszerű lyukkivágásra cserélték volna, ahogy az a legtöbb Android telefonnál látható, az Apple ezt az új, szoftveres megoldást választotta az iPhone 14 Pro és Pro Max készülékekhez.

Az Android fejlesztői közössége pedig szinte azonnal elkezdett saját alkalmazásokat készíteni, amelyek a Dynamic Island hatást utánozzák androidos telefonokon. Nem sokkal a bemutatás után megnéztük az egyiket, a dynamicSpotot, amely most már az egyik legnépszerűbb verzióvá formálódik.



Dynamic Island

Az első próbáknál még az alkalmazás kissé durvának tűnt, de egyértelműen jó irányba haladt. A következő napokban az alkalmazás fejlesztője, Jawomo (a személyre szabási alkalmazásokról is jól ismert, mint például a Samsung eszközökhöz készült Bixby gomb remapper) kijavította a legtöbb problémát, amelyet a gyakorlati tesztelés során észleltek a felhasználók. Azóta a dynamicSpot alkalmazás számos hibajavítást, új animációt és új ikonválasztási támogatást is kapott.

Ami azonban felkeltette a figyelmünket, az az, hogy a dynamicSpot elérte első nagy mérföldkövét: a korai hozzáférésű alkalmazás több mint egymillió letöltést ért el a Google Play Áruházban – és ezen a héten az APKMirroron is a top 10-ben van. Ha a számok alapján lehet következtetni, az Android felhasználók nagyon kíváncsiak, hogyan nézne ki egy Dynamic Island a telefonjukon.


A bevágások és a lyukkivágások jövője Androidon még korántsem biztos, és kicsit korainak tűnik visszatartani a lélegzetünket a még bőven fejlesztés alatt álló technológiák, például a kijelző alatti kamerák mindenütt elterjedt alkalmazása miatt.

Az Android rendszer alapvetően nyitottságának köszönhetően továbbra is ideális tesztelési terep marad az ehhez hasonló feltörekvő trendeknek, így megtakaríthatja az iPhone 14 Pro költségeit, csak azért, hogy megnézze, hogyan néz ki a Dynamic Island.


+36204449999

Ha mobil előfizetés, akkor BestFleet.hu

Legjobb percdíjak és internet havidíjak


bottom of page