top of page

Ulefone Armor 24, ha egy bitang készüléket szeretnél

Sokak fejében fordul meg az a gondolatfoszlány, hogy ha már telefont vásárol, akkor olyat szeretne, mint annó a Nokia 3310-es készülékek voltak. Erős, megbízható és mikor leesett, akkor a beton tört össze, nem a mobil.


Viccet félretéve erre a problémára is kínálnak megoldást egyes gyártók,ezért most elhoztuk nektek a az Ulefone Armor 24-et amely remek választás tud lenni olyan foglalkozások mellett is amelyeknél féltenénk egy érzékenyebb készüléket. Mit is jelent ez részleteit tekintve?

Néhány fontos jellemző amely segítségünkre lehet a döntésben:

Egészen nagy belső memóriával rendelkezik ami:

  • 256 GB,

  • kijelző mérete 6,78 ",

  • kijelző felbontása :2460x1080 pixel.

Továbbá egyik legkülönlegesebb funkciója hogy nagy teljesítményű hangszórójának köszönhetően még akár építőipari gépek mellett mint, pl. betonkeverő mellett is jól lehet hallani kihangosításban a másik felet egy telefonbeszélgetés alkalmával. Ha pedig ez van a kezünk ügyében egy olyan pillanatban amikor fényképet szeretnénk készíteni nem kell tartanunk attól hogy hogy milyen minőségű kép születik, mert biztosan tudjuk állítani hogy remek lesz.

Kinek is ajánljuk ezeket a robosztus, nagy behemót telefonokat?

Azok számára lesz ez egy ideális választás, akik mindenképpen a legbiztonságosabb telefonokat keresik bármilyen munkakörnyezetről legyen szó. Legyen ez egy sárral, nedvességgel, porral teli vagy bármi más, ami ezeknek a készülékeknek alapvetően nem tenne jót. Nagy, nehéz, de tökéletesen szép képet ad vissza, az akkumulátor erős és sokáig bírja, nem kell aggódni, hogy a műszak felénél töltőre kell nyomjuk. Nagyot szól, ezért nem kell izgulnod amiatt, hogy nem hallod meg, ha a párod vagy esetleg anyukád keres. Te ehhez milyen tarifacsomagot választanál? Flexi, All-in? Etal-ON?


Comments


bottom of page