top of page
Search

Geekbench teszten járt az új olcsó Samsung okostelefon

A dél-koreai vállalat hamarosan újabb okostelefont mutathat be, amit a most megjelent teszt is jól mutat, ugyanis felfedi a Samsung Galaxy M04 okostelefont.


A Samsung idén már rengeteg okostelefont mutatott be és dobott piacra, de a folyamat nem áll le, hiszen most újabb okostelefon jelenhet meg heteken belül az olcsó kategóriába. Most a Samsung Galaxy M széria kerülhet frissítésre, ami leginkább az online felületen érhető el, vagy más piacokon.

A napokban egy Samsung Galaxy M04 elnevezésű okostelefon tűnt fel egy Geekbench teszten, ami megmutatja, hogy különbözni fog a Samsung Galaxy A04 okostelefontól a szivárgás szerint. A Samsung Galaxy M04 okostelefon alapból Android 12-es rendszert fog futtatni, ami el is várható egy Samsung okostelefontól.



Hardveresen a teszt szerint egy MediaTek Helio G35 dolgozhat majd a készülékben, amit 12nm-es gyártási folyamaton gyártanak, emellett így az is biztossá vált, hogy nem fog rendelkezni 5G tanúsítvánnyal.

Állítólag a RAM mérete 3GB-os lehet, amiből arra következtethetünk, hogy 32GB vagy 64GB belső tárhely fog a felhasználó rendelkezésére állni. Az egymagos Geekbench 4 Score teszten 861 pontot kapott, míg a többmagos teszten 4233 pontot. Pontos bemutatkozási dátumot és árazást egyelőre nem tudunk.

bottom of page