top of page
Search

Jövő héten sor kerül a mobilpiac egyik legnagyobb visszatérésére

Hosszú idő után új készülék kiadásával tesz próbát a HTC, amely visszatérne a mobilpiac körforgásába.


A HTC egy új okostelefon bemutatásával próbál visszatérni a mobileszközök világába. A készülék az U23 Pro nevet kapta, és a jövő héten, egészen pontosan május 18-án debütál. Az időpontot már hivatalosan is nyilvánosságra hozta a vállalat, amely megerősítette a korábban még csak az interneten keringő pletykákat, amiről a GSM Arena is beszámolt.





A készülékről egyelőre semmilyen részletet nem árult el a HTC, ám elemzők szerint az okostelefon 120 Hz-es AMOLED kijelzőt, valamint Snapdragon 7 Gen1 processzort kínál majd.


A kamera fő optikája egy 108MP-es érzékelőre támaszkodik majd, az operációs rendszer pedig az Android 13 lesz, a HTC metauniverzumának – Viverse VR – támogatásával. A HTC ezzel kísérletet tesz arra, hogy visszatérjen az okostelefonok piacára, ahol körülbelül 10 évvel ezelőtt még az egyik főszereplő volt érdekes készülékekkel a közép- és prémium kategóriában.


Hogy az új U23 Pro segít-e visszaszerezni a korábbi pozíciókat, azt alighanem csak idő és az eladási számok döntik majd el.


Profi telefon mellé, profi tarifa illik!

Tesztelj minket!


+3618089898


bottom of page