top of page
Search

Kiszivárgott a Samsung Galaxy Z Fold 4 árazása

A dél-koreai vállalat hamarosan hivatalosan is bemutathatja legújabb hajlítható kijelzős okostelefonjait, köztük a Samsung Galaxy Z Fold 4-et, aminek most kiderülhetett az árazása.

A Samsung a hivatalos bejelentés szerint 2022 augusztus 10-én fogja bemutatni globálisan a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Samsung Galaxy Z Flip 4 okostelefonokat. Mindezek mellett megjelenhet a Samsung Galaxy Watch 5 széria, emellett a szivárgások alapján érkezik a Samsung Galaxy Buds Pro 2 vezeték nélküli fülhallgató is, aminek szintén kiszivárgott az árazása.

A Samsung Galaxy Z Fold 3 és a Samsung Galaxy Z Flip 3 is jelentősen olcsóbb volt, mint az előd modellek, még a magyarországi piacon is. Utóbbi alapkiadásának a nyitóára durván 400.000 Ft körül alakult, míg előbbié durván 700.000 Ft.


Samsung Galaxy Z Fold 4
Samsung Galaxy Z Fold 4

A néhány hónapja megjelent szivárgások arra adtak okot, hogy azt higgyük, hogy a következő modellek még olcsóbbak lehetnek.

Sajnos a legújabb pletykák szerint ez nem lesz így, ugyanis beköszöntött a hatalmas infláció növekedés a legtöbb piacon és ez az árak növekedését hozza magával. A kiszivárgott információk szerint a Z Fold 4 256GB-os kiadása durván 750.000 Ft-os áron nyithat, de persze ezek még csak pletykák, így várjuk meg a végét ennek. A Samsung Galaxy Buds Pro 2 ára is kiszivárgott, az viszont olcsóbb ehet, durván 7000 Ft-al, a forrás szerint.


+36204449999

Ha mobil előfizetés, akkor BestFleet.hu

Legjobb percdíjak és internet árak

bottom of page