top of page
Search

Megjelent az Oppo Reno 8 és 8 Pro globálisan is

A kínai vállalat a napokban újabb okostelefonokat mutatott be globálisan Oppo Reno 8 és Oppo Reno 8 Pro néven. Mutatjuk, hogy mit kell tudni ezekről a termékekről.


A készülékek Kínán kívül először Indiában jelentek meg, arról még egyelőre nincsen információ, hogy Európába megérkeznek-e és ha igen milyen kivitelben. Ha tippelnünk kellene, akkor itthon is találkozhatunk majd az újdonságokkal, de biztosan lesz egy is idő, amíg elérnek a magyar piacra is a termékek.

Ha a fő tulajdonságokat kell kiemelni, akkor elmondhatjuk, hogy az Oppo Reno 8 egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 1300-as lapkát kapott meg míg a Pro modellben egy MediaTek Dimensity 8100 Max dolgozik, ami már 5nm-es eljáráson készül. Mindkét készülék elérhető lesz 8GB RAM-os kivitelben, a Pro modellből pedig lesz 12GB RAM-os kiadás is, 256GB belső tárhely mellett.



A sima modell kijelzőben egy szerényebb 90 Hz képfrissítésű AMOLED kijelzőt kapott meg, míg a Pro modellben egy 120 Hz-es AMOLED panel található meg. Az akkumulátor kapacitás mindkét esetben 4500 mAh-es, amit 80W-al lehet feltölteni vezetékesen. A gyártó szerint a teljes feltöltésre összesen 28 percre van szükség.

Kamerák tekintetében nincs különbség, mindkét modell egy 50 MP-es főkamerával van felszerelve, ami mellé egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencse társul és egy 2 MP-es makró érzékelő. A szelfi kamera mindkét esetben 32 MP-es.





+36204449999

Ha mobil előfizetés, akkor BestFleet.hu

Legjobb percdíjak és internet árak

bottom of page