top of page

Megvan a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Z Flip 4 hivatalos bemutatási dátuma

A dél-korai vállalat heteken belül bemutathatja a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Z Flip 4 okostelefont, aminek most kiderült a pontos bemutatási dátuma is. Mutatjuk a részleteket.


Már több hónapja lehet olvasni az interneten a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Samsung Galaxy Z Flip 4 okostelefonok szivárgásairól, amikből már elég sok mindent megtudhattunk, sőt azt is kijelenthetjük, hogy a legfőbb specifikációk már ismertek.

Sajnos az árazásról még nem esett szó egy szivárgásban is, viszont a bemutatási dátumot most megtudhattuk.
A két okostelefon a hivatalosan közzétett render képek szerint 2022. augusztus 10-én fog bemutatkozni, amit a Samsung hivatalos YouTube csatornáján minden bizonnyal majd nyomon lehet követni, ahogyan eddig is. Állítólag ugyan ebben az időpontban érkezhet majd meg a Samsung Galaxy Watch 5 sorozat is, valamint új Samsung Galaxy Buds-al is találkozhatunk majd, így mindenképpen érdemes lesz követni az eseményt.

Hardveresen mindkét okostelefon egy Snapdragon 8Gen1 SoC Plus lapkával lesz majd felszerelve, emellett mindegyik készüléket tovább finomították, így még jobban prémium érzetünk lehet majd a készülék használata közben.


+36204449999

Ha mobil előfizetés, akkor BestFleet.hu

Comments


bottom of page