top of page
Search

Vajon a Samsung új okosórára végre normális üzemidőt kap?

Izgalmas szivárgás látott napvilágot a Samsung Galaxy Watch5 Pro kapcsán.


A Samsung öt nap múlva, augusztus 10-én tartja a nagy nyári Galaxy Unpacked-eseményét, ám ahogy az a koreai gyártónál lenni szokott, már napok óta teljes gőzzel szivárognak az információk a show várható sztárjairól, a Galaxy Fold4 és Flip4 hajtogatós mobilokról, a Galaxy Buds Pro fülesről és a Galaxy Watch5 okosórákról.

Az utóbbiakat nemrég Evan Blass jóvoltából egy rakás, meglehetősen hitelesnek tűnő gyári renderen is láthattuk, most pedig egy német weboldal szállított egy izgalmas pletykát a csúcsmodell Galaxy Watch5 Pro akkumulátoráról.

Mint azt már több cikkben is leírtuk, a Samsung új csuklószámítógépei az idén három kivitelben érkeznek majd: az alap Watch5-öt 40 és 44 mm-es kiadásban választhatjuk, míg a Watch5 Próban egy strapabíróbb kialakítású, 45 mm-es szörnyet tisztelhetünk titán tokozással. A WinFuture úgy tudja, hogy az előbbiekbe egy 284, valamint egy 410 mAh-s akkumulátor kerülhet, nagyjából 50 órás üzemidővel, a prémium variáns viszont egy 590 mAh-s teleppel és 80 órás üzemidővel támadhat.




Samsung Galaxy Watch5 Pro

Ez pedig azért biztató, mert a tavalyi Watch4-széria legnagyobb gyengesége pont az aksi volt, a termék ugyanis a mindennapokban nem igazán hozta a gyártó által ígért 40 órás üzemidőt. További jó hír, hogy a Watch5 minden képviselője 10 W-os vezetékes és vezeték nélküli töltéssel érkezhet, amely 30 perc alatt 45%-nyi kakaót nyom a telepbe.

Ami pedig a többi specifikációt illeti, a Winzone értesülései alapján a processzor marad a korábbi Samsung Exynos W920-as chip, amit modelltől függően akár 16 GB belső memóriával is kombinálhatunk. A 40 mm-es Watch5 egy 1,19 hüvelykes AMOLED-kijelzőt kaphat, míg a 44 mm-es verzióban és a Watch5 Próba egy 1,36 hüvelykes megjelenítő kerülhet. A német lap végezetül az árakat is ismerni véli: a Watch5 kiviteltől függően 299-329 eurót kóstál majd, míg a Watch5 Próért 469-519 eurót kell fizetni.

Napokon belül kiderül, hogy mi igaz ebből, nálunk az elsők között értesülhetsz majd a hivatalos infókról.


+36204449999

Ha mobil előfizetés, akkor BestFleet.hu

Legjobb percdíjak és internet havidíjak

bottom of page