top of page
Search

Windows rendszer a Samsung Galaxy Z Fold 4-en?

Egy felhasználó érdekesen alakította át saját Samsung Galaxy Z Fold 4 készülékét, amit most videón is megtekinthetünk. Mutatjuk, hogyan néz ki Windows rendszerrel a készülék.


A dél-koreai vállalat még augusztus 10-én dobta piacra a Samsung Galaxy Z Fold 4 okostelefont, amit már hivatalosan is meglehet vásárolni a boltokban Magyarországon is. A termék alapból egy új rendszerrel debütált, ugyanis Android 12L verzió fut a készüléken, amit kimondottan az ilyen típusú készülékekre és a táblagépekre gyártanak.

Az új rendszer kimondottan segít abban, hogy egyszerre több mindent is tudjunk kezelni, emellett az alkalmazások is optimalizálva vannak, így szinte már nem nagyon van olyan alkalmazás, ami nem teljes kijelzőn működne.






A napokban egy érdekes YouTube videó került fel a netre, amit Mark Spur osztott meg a hivatalos csatornáján. Ebben azt mutatja be, hogyan alakította át a Samsung Galaxy Z Fold 4 okostelefonját úgy, hogy Windows fusson rajta, hasonlóképpen, mint a Windows Phone okostelefonokon. Ha nyitott állapotban használjuk a készüléket akkor nagyon PC-hez hasonló élmény tárul elénk, ha pedig be van csukva a készülék és a külső kijelzőt használjuk, akkor csempe szerűen jelennek meg az alkalmazások.


+36204449999

Ha mobil előfizetés, akkor BestFleet.hu

Legjobb percdíjak és internet havidíjak

bottom of page