top of page
Search

Így újul meg a WhatsApp hívás!

Hamarosan már elnémíthatóak lesznek az ismeretlen számokról érkező hívások, amelyek között jócskán előfordulhat spam hívás.


ó hír a WhatsApp-felhasználók számára, hogy a fejlesztő hamarosan bevezeti a hívásnémítás funkciót, amellyel nagyon kényelmesen elkerülhetők a spamhívások. Az elmúlt években ugyanis sajnos eléggé megszaporodtak a rendszerben a kéretlen hívások.



WhatsApp
WhatsApp


A még tesztelés alatt álló új funkció lehetővé teszi az alkalmazás felhasználói számára, hogy elnémítsák az ismeretlen számokról érkező hívásokat, miközben továbbra is megjelenítik őket a híváslistában és az értesítési központban.


A WHATSAPP-ON BELÜL JELENLEG IS VAN LEHETŐSÉG A KÉRETLEN HÍVÁSOK BLOKKOLÁSÁRA ÉS BEJELENTÉSÉRE, AZ ÚJ FUNKCIÓ PEDIG AUTOMATIZÁLHATJA, EZÁLTAL KEVESEBB WHATSAPP-ÉRTESÍTÉS JELENIK MEG A FELHASZNÁLÓKNAK.

Jönnek még újítások

Hamarosan jönnek még további funkciók is az alkalmazásba, például az akár 32 fős csoportos videóhívás is, de, mint ahogy azt már mi is megírtuk korábban, nemsokára szerkeszthetőek lesznek a már elküldött üzenetek is. Jelenleg a szimpla szöveges üzenetek esetében működik a szerkesztés, például a képekkel együtt küldött kommentárok nem változtathatóak meg.


Más újítás is jön még, ami a képküldést és a beszélgetések visszakereshetőségét teszi könnyebbé. Ezek a funkciók elsőként az iPhone-os alkalmazásba érkeznek.


A WhatsApp korlátlan használatához ajánljuk, hogy használj korlátlan internetet, amit akár azonnal igényelhetsz is nálunk!


www.BestFleet.hu

+36204449999

hello@BestFleet.hu



bottom of page